Pro-Flex AS utvider og etablerer ny avdeling i Midt-Norge!

For å kunne håndtere vår økende aktivitet og våre ambisjoner om vekst, samt imøtekomme etterspørselen etter vår tilstedeværelse i markedet, etablerer vi nå ny avdeling med lager i Trondheim. Vi trenger dermed flere med oss på laget, som har ønske om og finner motivasjon i å være med på å starte, bygge opp og utvikle en ny og fremgangsrik avdeling og arbeidsplass.    

Pro-Flex AS er en av Norges ledende leverandører av slanger og kuplinger til hydrauliske, pneumatiske og industrielle formål. Vi har spesialisert oss innen faget og kan vise til bred kompetanse. Selskapet ble etablert i 1996 og har sitt hovedkontor i Bergen. På grunn av sterk vekst, ble det i 2013 etablert avdelinger både på Østlandet og Nord-Vestlandet. Pro-Flex AS er i tillegg representert med salgskontor i Rogaland og i Midt-Norge fra 01.01.2021. Selskapet har på landsbasis en omsetning på ca. 102 MNOK med 33 ansatte i 2020. I 2017 ble selskapet solgt til det børsnoterte, svenske industrikonsernet Indutrade AB. Pro-Flex AS har som målsetning stadig å fortsette å vokse og å være den foretrukne leverandør for sitt marked. Når kundene velger Pro-Flex får de fleksibilitet, innovative produkter, fagkompetanse og kvalitet på både produkt og service.    

 

Til vår avdeling i Midt-Norge søker vi i denne omgang en Teknisk Selger

Vi søker etter deg som ønsker å være med på å utvikle vår bedrift. Vi ønsker engasjement, initiativ og vilje. Å tilby gode løsninger for kunden er en viktig del av vår arbeidshverdag. Sentrale arbeidsoppgaver vil være oppsøkende kundekontakt mot både nye og eksisterende kunder, presentasjon av virksomheten, teknisk råd og veiledning så vel som salg av varer og tjenester.

 

Det vil være en stor fordel, men ikke et absolutt krav om du har kjennskap til vårt produktspekter. Du trives med samarbeid, samtidig som du evner å løse oppgaver og utfordringer ved eget arbeid og initiativ. Ideelt sett har du erfaring med salgsarbeid og relasjonsbygging og du må være komfortabel med å arbeide med personer i alle ledd og nivåer hos kunden. For riktig person vil det være gode muligheter for videreutvikling internt i bedriften. Som person er du imøtekommende, løsningsorientert og fleksibel. Du er aktiv og engasjert og du håndterer en hektisk hverdag.

 

Arbeidsoppgaver:

 • Medvirkning til fremgang for avdelingen
 • Salg og markedsføring av alle bedriftens kvalitetsprodukter
 • Skape langsiktige relasjoner til både eksisterende og nye kunder
 • Være rådgivende, veiledende og imøtekommende ifht. kunder og kollegers problemstillinger
 • Fastsette aktivitetsplaner og kundestrategier sammen med salgs- og avdelingsleder
 • Arbeide etter budsjett og under resultatansvar
 • Utføre løpende rapportering til salgs-, avdelingsleder og økonomiansvarlig

 

Vi tilbyr:

 • Arbeid i en trygg, veldrevet bedrift
 • Konkurransedyktige vilkår/lønn
 • Bil- og telefonordning
 • Personlig utvikling i et positivt og trivelig arbeidsmiljø
 • Korte beslutningsveier, noe som gir ansatte store påvirkningsmuligheter
 • Ryddige forhold i det børsnoterte morselskapets rutiner og retningslinjer
 • Frihet og selvstendighet i planlegging og utførelse av arbeid

 

Tenker du at dette kan være noe for deg? Da vil vi gjerne høre fra deg!

 

Ring oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan det er å jobbe i Pro-Flex AS, samt hvilke muligheter du vil ha for personlig utvikling hos oss.

 

Søknad, CV og eventuelle spørsmål angående stillingen rettes til:

Avdelingsleder Midt-Norge; Roy Sandeggen - E-post: roy@pro-flex.no – Tlf.: +47 906 48 314

Søknadsfrist 12.mai 2021