Med fokus på høy kvalitet

Pro-Flex AS ble etablert i 1996 med kontor og butikk i Bergen. I dag har vi avdelinger på Vestlandet, Østlandet og på Møre. Pro-Flex er blandt de markedsledende leverandører i Norge av slanger og kuplinger til havbruksnæringen, fiskeri og oppdrett og til båtprodusenter. Vi leverer i dag på tvers av ulike bransjer både i Norge og i utlandet. Pro-Flex er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015 – standard for kvalitetsledelse.

Offshore
Fiskeoppdrett
Verft og shipping
Mekanisk industri

Forretningside

Som landsdekkende totalleverandør av slanger og kuplinger til industri- og næringsvirksomhet, skal Pro-Flex AS med sin brede fagkunnskap levere produkter og service av høyeste kvalitet.

Visjon og verdier

Pro-Flex AS skal være den foretrukne leverandør av slanger og kuplinger. Alle våre gjøremål, relasjoner og forbindelser skal håndteres og behandles med respekt og integritet.

Nøkkeltall

Kunder

Vi har en stor kundeportefølje i både inn- og utland som handler våre produkter og tjenester og som lar oss drive med det vi er gode på.

Leverandører

Vi har et tett samarbeid med våre produsenter og leverandører for å skape de beste produkter og løsninger for våre kunder.

Produkter

Vi har et stort og bredt varesortiment og er landsdekkende totalleverandør av slanger og kuplinger til industri- og næringsvirksomhet.

Mål

For våre kunder skal vi skal være den foretrukne leverandør av slanger og kuplinger.