Pro-Flex AS’ tiltak for å begrense smittespredning

Vi tar sikte på å være operativ og i full drift gjennom hele perioden med smitteverntiltak. Pro-Flex AS er til enhver tid oppdatert på råd og restriksjoner fra helsedirektoratet og vi gjør det vi kan for å redusere risiko og konsekvenser for ansatte, bedriften, våre samarbeidspartnere og samfunnet generelt.

For alle våre ansatte som har mulighet til det, har vi lagt til rette for hjemmekontor. I tilfeller hvor hjemmekontor ikke er mulig, har vi lagt til rette for fleksibel arbeidstid. Vi har utsatt alle leverandør- og kundebesøk de neste to ukene og vi har økt vår bruk av digitale møter.

Vi har i tillegg økt vår kapasitet på telefon og epost, for å kunne betjene kunder på likt nivå som tidligere. I så stor grad som mulig ber vi våre kunder om å benytte disse kommunikasjonskanalene. Butikk, lager og produksjon er i full drift, og vi forholder oss til folkehelseinstituttets råd for å forebygge smitte. Vi ber også våre besøkende kunder om å gjøre det samme.

Leveranser inn til oss går foreløpig som normalt og vi har en god lagerbeholdning, noe som bidrar til at vi skal kunne opprettholde vår leveringsdyktighet overfor våre kunder.

Vi følger situasjonen fortløpende og informasjonen kan bli endret. Ta gjerne kontakt dersom det er noe vi kan avklare eller bistå med.